نکته شانزده) *بند سه*- تهدید از طریق “تسلیحات فوق مدرن نظامی”، لازمۀ انتقال سرمایه های هنگفت برای خرید تسلیحات در این دورۀ “نواستعماری” است
به طور معمول، تحمیل فروش جنگ افزار به کشورهای حاشیه ای از ابزار عمدۀ انتقال ثروت و دستاوردهای ملی این کشورها به کشورهای تولید کنندۀ تسلیحات است. امروزه اما، با انباشت سرمایۀ نقدی کلان در دست کشورهای نفتخیز، فروش تسلیحات نظامی “سنتی” برای انتقال انبوه این سرمایه ها کفایت نمیکند! این است که در “استراتژی نواستعماری جاری”، فروش «تسلیحات فوق مدرن»، جای اسلحه های صادراتی پیشین را گرفته و با «قیمتهای نجومی» به کشورهای نفتخیز تحمیل! میشود.
«رژیم اسلامی» با تهدید اسلحه پرهزینۀ اتمی و موشکهای بالستیک، وظیفۀ تحمیل این معاملات نجومی به کشورهای نفتخیز را به عهده گرفته و بدینوسیله، این کشورها را مجبور به خریدهای بسیار گزاف سیستم های پیچیدۀ ضد موشکی و تسلیحات دفاع اتمی کرده و میکند.
** سودهای نجومی این معاملات توضیح میدهند که چرا آمریکا خواهان دوام و بقاء این رژیم است و حتی برای گول زدن افکار عمومی هم که شده، براندازی آنرا بر زبان نمی آورد!
نکته بسیار مهم و حیاتی دیگر:
-**همانگونه که مصرف سلاحهای خریداری شدۀ زمان شاه، جنگ ایران و عراق را به دنبال آورد، تسلیحات فوق مدرن خریداری اینان نیز جنگ بس مخرب تری (مثلاً بین ایران و عربستان!) را به دنبال خواهد آورد! می بینیم که رژیم جمهوری اسلامی با این تسلیحات تکنولوژیکی، فقط نان سفرۀ توده های محروم را دزدیده و تقدیم اسلحه سازان نمیکند، بلکه همچنین راه را برای جنگ بس بزرگتر دیگری هموار میسازد.
میدانیم که هر اسلحۀ خریداری شده روزی باید در جنگی به مصرف برسد و نابود شود. این است که رژیمی که امروزه اسلحه های فوق مدرن میخرد و میسازد، فردا باید به خاطر باز کردن جا برای تسلیحات دور بعد، آنها را در یک جنگ امپریالیستی بس خانمانسوزتری به مصرف برساند. رژیم با این خوش خدمتی هایش برای اسلحه سازان، فقط جان و مال این ملت را به یغما نمیبرد، بلکه همچنین حیات و بقاء فرداهای این کشور و منطقۀ را به نابودی می کشاند.
آن که “امروزه باد میکارد، فردا طوفان درو خواهد کرد!“
اینهمه نشان میدهند که شعارهای “مرگ بر آمریکا“، آتش زدن پرچم و حتی موشک اندازی های گاه به گاهی رژیم، بقاء جمهوری اسلامی وظیفه خوار جنگ افروز را به خظر نمی اندازند که هیچ! بلکه حتی به سبب رد گم کردن بازیهای جاری شان برای بازپرداخت درآمدهای نفتی منطقه به شریان حیاتی فروشندگان جهانی اسلحه، بقاء رژیم را تضمین میکنند.
این تحمیلات تسلیحات تکنولوژیکی به منطقۀ نفتخیز به قدری ویژه اند که:
اگر روزی هم بخواهند این رژیم را بردارند، این «نه به خاطر جنگ افروزی و خرید تسلیحات»، بلکه «به خاطر ناتوانی اش در خریدهای تسلیحاتی و جنگ افروزی» خواهد بود.
- ادامه (سرکوب تمام عیار در بند چهار) در نکته ۱۷>>>> …
برای خواندن کتاب جامعه شناسی …… روی لینک زیر کلیک کنید: